Bloeiende kamerplanten

Bij GroenRijk Groenlo koopt u kleurrijke bloeiende kamerplanten in alle soorten en maten. Bloeiende kamerplanten fleuren uw hele huis op. Kom dus vooral ons brede assortiment eens bekijken: van bloeiende kamerplanten die in de volle zon gezet moeten worden tot aan bloeiende kamerplanten die het liefst een plaatje in de schaduw hebben. Er is voor iedere plek in huis een ideale plant te vinden. 

Verschillende soorten bloeiende kamerplanten

Planten met gele bloemen staan super leuk het jaarrond, maar ook een plant met roze of rode bloemen zijn uiterst populair. Bij ons koopt u verschillende soorten bloeiende kamerplanten, zoals deze populaire kamerplanten:

  • Orchideeën in verschillende kleuren
  • Bromelia
  • Anthurium
  • Spathiphyllum
  • Lepelplant

Er zijn enorm veel prachtige bloeiende kamerplanten te vinden! In ons tuincentrum kunt u rustig even rondkijken en alle bloeiende kamerplanten met elkaar vergelijken.

Verschillende soorten bloeiende kamerplanten

Hoe verzorg ik mijn bloeiende woonplanten?

Er zijn mooie planten genoeg, maar hoe verzorgt u deze nu eigenlijk het beste? De meeste bloeiende kamerplanten houden van een lichte standplaats. De planten komen oorspronkelijk uit tropische gebieden, dus zet ze op een lekker warm plekje. Naast genoeg water, hebben ze in de bloeiperiode ook kamerplantenvoeding nodig. Wij verkopen onder andere kamerplantenvoeding van het merk Pokon. Sommige planten, zoals cyclamen, kaapsviooltje’s, hortensia's en primula's zijn gek op een voetbad. Zorg dat het gietwater altijd lauw is en trakteer de planten eens in de week op een sproeibeurt uit de plantenspuit of zet ze tijdens een lichte regenbui lekker buiten. Na de bloei hoeft u de planten nog maar eens per week water te geven en plantenvoeding is dan niet meer nodig.

Hoe verzorg ik mijn bloeiende woonplanten?

Van binnen naar buiten: verpot uw bloeiende kamerplant in het voorjaar

In het voorjaar kunnen bloeiende woonplanten verpot worden. Bekijk ons assortiment potgrond voor de juiste potgrond. Lees zorgvuldig de verzorgingstips die vaak bij de plant worden meegeleverd en dan komt het wel goed! Ook leuk zijn vensterbank planten om de vensterbank iets op te leuken! Of combineer verschillende kleuren kamerplanten met elkaar voor een éxtra speels effect. Van bijzondere kamerplanten tot de meest bekende planten: er is genoeg te vinden in het tuincentrum.

Groene kamerplanten

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten